TEPfactor – hra Boyard

tepfactor-akce-koloseum-pohyb
tepfactor-akce-ukol-pavucina
tepfactor-ukol-pneumatiky
tepfactor-akce-ukol-sipky-balanc
tepfactor-tym-pirat-pravidla
tepfactor-tym-jeskyne-ukol-tajemstvi
tepfactor-ukol-kviz-logika
tepfactor-ukol-akce
tepfactor-ukol-pumpy
tepfactor-tym-spoluprace
tepfactor-ubytovani-plaz-bungalov
tepfactor-ubytovani-vip-pokoj
tepfactor-plaz
tepfactor-akce-koloseum-pohyb tepfactor-akce-ukol-pavucina tepfactor-ukol-pneumatiky tepfactor-akce-ukol-sipky-balanc tepfactor-tym-pirat-pravidla tepfactor-tym-jeskyne-ukol-tajemstvi tepfactor-ukol-kviz-logika tepfactor-ukol-akce tepfactor-ukol-pumpy tepfactor-tym-spoluprace tepfactor-ubytovani-plaz-bungalov tepfactor-ubytovani-vip-pokoj tepfactor-plaz

Fotky staženy z oficiálního webu www.tepfactor.cz

 

Popis aktivity:

Jedná se o zábavní park vhodný pro školní a rodinné výlety, rozlučky se svobodou, s partou pro zábavu. NENÍ VHODNÉ PRO STARŠÍ LIDI, MALÉ DĚTI A OSOBY S POSTIŽENÍM. Hlavní myšlenkou bylo zrealizovat něco jako je francouzská televizní soutěž Pevnost Boyard. Na začátku hry vás seznámí s pravidly, obdržíte dohromady jednu kartičku, na kterou získáváte razítka za splněné úkoly. Hra se skládá z několika místností, kde hráči plní fyzicky náročné, logické úkoly, či úkoly na zručnost. Místnosti mají několik úrovní, pokud zvládnete úkoly v základních místnostech, dostanete se do dalších místností, pokud zdoláte i tyto místnosti, máte nárok na svůj poklad.  V čase, kdy třeba čekáte na některou z místností, můžete plnit úlohy dostupné různě na chodbách.

Ideální počet hráčů je 4 osoby, ale není problém, pokud je vás méně. Na začátku hry si volíte název své skupinky.

Nutno vytvořit rezervaci předem.

Mimo hru je také možné se ubytovat v pěkných chatkách. 

Můj názor:

Hra byla skvělá, užili jsme si ji, za mě lepší, než Futurento, ale to bude možná tím, že jsou v provozu déle a stihli doladit detaily. Ale tím neshazuji Futurento, obě hry mají něco do sebe. Organizátoři, prý, obměňují místnosti, přidávají nové (když jsme tam byly, měly některé rozestavěné. Už tak jsou 3h málo. My jsme koupili vstup na 3h a pak jsme minimálně hodinu dokupovali. Líbí se mi systém. Předplatíte si nějaký čas a zbytek až dle skutečně odehraného času. Určitě stojí za vyzkoušení, já osobně bych šla klidně znovu! 🙂 Myslím, že vůbec nevadí, že už některé logické úlohy máte jednou za sebou, je tam plno místností na zručnost a některé na fyzickou zdatnost, takže ani po druhé by se hráč nenudil.

Sdílej trip:
32 Comments

Přidej komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *